Reiki

Reiki är en form av energimedicin som har sitt ursprung i Japan men är spridd över hela världen av miljontals användare. Det är enkelt att lära - alla som vill kan lära sig Reiki - men ändå kraftfullt. 

 

Under en Reikibehandling ligger man fullt påklädd på en bänk och terapeuten placerar sina händer på olika delar av kroppen. Kroppen svarar med att öka cirkulation, frigöra hormoner som är stressreducerande och smärtstillande och ökar vår självläkningsförmåga, effekten blir en djup känsla av lugn och frid. Man ges möjligheten att helt kravlöst bara vara här och nu med kropp och själ. 

 

Reiki är en komplementärmedicinsk metod som bygger på en holistisk syn på människan. Kropp och själ hör ihop, våra tankar och upplevelser påverkar vår kropp och kan skapa obalanser och spänningar. Genom att förhålla sig till detta kan man hjälpa till att frigöra och lösa upp minnen och negativa tankemönster som "fastnat" i kroppen på ett mjukt och tryggt sätt. 

 

När man jobbar med energmedicin utgår man från att vi i grund och botten består av energi. Atomer som bildar molekyler som bildar celler som bildar organsystem, muskler, skelett, bindväv osv. Våra tankar består också av energi och kan således påverka oss. När man jobbar med Traditionell Kinesisk Medicin utgår man från de speciella banor som energin färdas i, s.k meridiander, vilka man påverkar med nålar eller genom tryck med fingrar. Inom yoga är energi - där kallat prana - också ett centralt begrepp och både yoga och qi gong är metoder där man frigör energiblockeringar genom rörelser.

 

Reiki passar dig som är medveten om kopplingen mellan kropp och själ och vill få hjälp att skapa balans och uppnå avslappning. Om du t.ex. ofta får ont på samma ställe, trots medicinering och manuell manipulering av någon kroppsterapeut kan du behöva gå in djupare i orsaken till att kroppen skapar ett försvar på ett visst ställe. 

 

En Reikibehandling är en kärleksfull, varm, trygg och djupt avslappnande upplevelse som lämnar få oberöda.


Vill du ha hjälp?
Är du angelägen om att få hjälp ber jag dig boka tid för konsultation. 

Rådgivning/
vägledning/distans-healing:

30 min - 300 kr
60 min - 600 kr
Djurkommunikation:
800 kr -  inkl uppföljande telefonsamtal med rådgivning.

Djurhomeopati
Första samtalet med utredning: 1000 kr
Återbesök: 500 kr
inkl. medel

Alla priser är inkl. moms.

OBS: Jag har tyvärr inte tid och möjlighet att svara på alla mail och samtal där man vill ha tips och råd kring olika problem, utan hänvisar till att boka en tid.