Medial vägledning

Jag kan hjälpa dig med medial vägledning om du har frågor om livet, din situation och din personliga utveckling. 

Du kan boka tid för vägledning via telefon:

  • 30 minuter 400kr
  • 60 minuter 750 kr

Hur fungerar det?

Det är många som undrar var informationen kommer ifrån, hur korten fungerar och varför man inte får svar på allt man vill veta. Så här brukar jag förklara: Jag är uppkopplad på mina guider, när jag pratar med dig kommer även dina guider med information till mig som jag kan förmedla till dig. Du får den information du skall ha just nu, den du behöver för din utveckling och för att följa din livsväg. Vissa saker kanske det är meningen att du själv skall ta reda på eller uppleva för att förstå och få en värdefull lärdom - och då kommer du inte att få ett klart svar på den frågan, hur gärna du än vill, eller hur många gånger du än upprepar frågan. Du kan däremot få vägledning om hur du skall kunna nå det svaret eller insikten själv.

Jag ser vägledningen som ett verktyg för att navigera och förstå händerlser i livet, både de som varit och de som ligger i framtiden, som en hjälp att nå insikt och lärdom om sin livsväg och förstå saker i ett större perspektiv.

Jag jobbar enbart konstruktivt, ser jag svårigheter så tittar vi på orsaker och lösningar så att man kan förstå meningen och lärdomen i det som kommer eller har varit. Jag svarar aldrig på frågor om död eller liknande, och jag får heller inga sådana svar eftersom jag uttryckligen sagt att jag inte vill ha dom! Det är alltid viktigt att vi lever här och nu och inte i vare sig framtid eller dåtid. Det är i nuet vi skapar vår framtid!

Jag spår heller inte om tredje person, t.ex. vad som händer i ditt ex liv och hens nya relation, jag tittar på den energi som är mellan dig och en annan person och hur det påverkar dig och er relation.
 

Vad kan man fråga om?

Regel nummer ett är: som du frågar får du svar! Har du en specifik fråga så ställ den så specifikt som möjligt, så får du tydligast svar. Det händer att en del inte vill säga någon tydlig fråga för de vill att de skall komma fram ändå, som evidens på att man ser rätt saker. Kruxet där är att det är inte säkert att den här personen du är intresserad av och vill veta vad hen tycker om dig,  är det som dina guider tycker är högsta prio i ditt liv just nu, utan de kommer med annan information istället.

Frågar du om arbete få du svar som gäller arbetet, frågar du om kärlek får du svar som gäller kärlek. Frågar du generellt får du svar om det som är viktigast att fokusera på i ditt liv just nu, oavsett om dina tankar mest är upptagna av någon eller något speciellt. 

Du kan med andra ord fråga om allt som du vill ha svar på, men med insikten om att framtiden inte är huggen i sten alla gånger, utan det är du själv som till viss del formar den med de val du gör - eller inte gör, och inte minst med dina tankar: attraktionslagen. Med en medial vägledning kan du få en karta att navigera efter, och veta vilka hinder eller möjligheter som finns på vägen, men det är alltid du själv som väljer rutt.