Reiki 3 - Master,
inkl ART (avancerade tekniker)

Har du gått de två första stegen i Reiki och känner att det börjar bli dags att fördjupa din kunskap och höja din energifrekvens ytterligare - då är det dags för Reiki 3 - Master. Master betyder lärare och efter den här kursen har du fått tillgång till så mycket kunskap att du kan lära ut och initiera andra i Reiki.

Vanligast är dock att man går den här kursen för sin egen personliga, själsliga och andliga utveckling i första hand. Man får initieringen till Master och tillgång till starkare energier att arbeta med både för egen del och för att hjälpa andra.

Här går man in på djupet i Reikin för att verkligen lära känna den på djupet. Det bör påpekas att efter en Reiki Master utbildning är man inte "klar" - tvärtom, det är då man verkligen tagit steget att börja på allvar att växa och utvecklas med Reiki som följeslagare i sitt liv och för att hjälpa andra att lära känna och nå insikt om energimedicin i allmänhet och Reiki i synnerhet. 

Kursen innehåller:

 • Avancerade Reiki Tekniker - ART:
  • olika metoder för avancerade former av healing
  • aurarening,
  • ta bort blockeringar av negativ energi
  • kristallnät mm. 
  • meditationer
 • Symbolerna som hör till mästargraden
 • Initieringar, hur de fungerar och hur man ger andra initieringar
 • Boosters för att rena och höja din egen och andras energi
 • Att vara Reiki Master och lära ut metoden till andra


Förkunskaper: Reiki 1 & 2

Kursen sträcker sig över 3 dagar för att du skall ha en gedigen plattform att stå på med både omfattande praktik och teori, om du vill gå vidare och använda Reiki i ditt yrke, eller för att studera vidare och utveckla dig inom energiarbete.

Kursdatum 2022:
Plats: Centrala Katrineholm
Datum:
29 april - 1 maj 2022

19-21 augusti 2022Pris: 3 600 kr inkl moms, kompendium och fika ingår. 

Du köper kursen i webbshopen och kan välja att betala med Swish eller med kort eller faktura hos Payson, där du också kan välja att dela upp beloppet i efterhand. 500 kr är bokningsavgift som inte återbetalas vid avbokning. 

Om en kurs är fullbokad, kontakta mig om du vill stå på reservlistan.

Handledd onlinekurs via Zoom!

Onlinekurs med handledning
Kursen finns som onlinekurs där man varvar lärarledda klassmöten i Zoom med eget arbete. 4 handledda lektioner á 2 timmar i en grupp med andra deltagare där man kan diskutera och dela intryck och upplevelser.

Eget arbete i webbkursen däremellan, man har tillgång till webbkursen i 1 år efter kursstart. Webbkursen består av texter, filmer, ljudfiler, dokument för nedladdning. 

Ingen planerad kurstart för närvarande

Mer info och anmälan hittar du här: https://webbkurser.reikiakademin.se/produkt/reiki-master-onlinekurs/