Medial frekvenshöjning - helgretreat

Höj din frekvens och utveckla dina mediala förmågor under en spännande helg på Granhedsgården. Alla har mediala förmågor och kan väcka och träna upp dem för att få vägledning och förstå livets gång i ett större perspektiv.

Alla kan vara med oavsett förkunskaper

Det spelar ingen roll om du har några förkunskaper eller inte, alla kan vara med och du jobbar utifrån det du behöver – här och nu.

Har du gått en liknande kurs tidigare har du ett gyllene tillfälle att skärpa dina kunskaper och förmågor, är du helt ny inom området väntar en spännande upptäcktsresa.

Vi kommer att göra olika övningar för att öppna upp och träna vår intuition, ta kontakt med våra guider och andra sidan, öva oss på att känna in energier och ta emot budskap och vi kommer att jobba intuitivt med tarot- och orakelkort.

Meditationer
Vi kommer att prova olika sätt att meditera, guidade meditationer, chakrabalanseringar och trumresa så att du får prova vad som passar just dig bäst.

Plats

Granhedsgården Granhedsgården

Med bara 1,5 timmes bilresa från Stockholm,  2,5 mil norr om Flen och Katrineholm ligger Granhedsgården, en vackert belägen kursgård mitt i Sörmländska mäktiga skogar och vackra insjöar. 

Läs mer om Granhedsgården: www.granhedsgarden.se

Tider

15-17/3 2019
Helhelg fredagfrån ca kl 16:00- söndag kl 15:00. 

Pris

Boende i enkelrum med wc på rummet, vedeldad bastu vid sjön och stora ytor av läkande grönska.

3 900 kr inkl moms, logi i enkelrum med wc på rummet.