Intuitiv healing - en fördjupningskurs för dig som jobbar med behandling

Har du gått Reiki i något eller några steg, eller jobbar du med behandling av något slag och vill förfina och fördjupa dina kunskaper, lära dig tänka mer utanför boxen?
Här är en workshop i intuitiv healing.

Vi jobbar mer fritt från handpositioner och “manualer” och låter intuitionen leda oss i behandlingen, Vi tittar på hur man skall tänka och göra för att plocka in mediala budskap i behandlingen och tolka dem konstruktivt, och använda olika redskap som t.ex. tarot- och orakelkort, symboler/bilder, kristaller, pendel, eteriska oljor mm. som hjälpmedel. Man väljer själv det eller de redskap man tycker passar för just en själv. 

Vi varvar undervisning med praktiskt arbete och lär oss både av mig och varandra under kursen.

Förkunskaper: Inga egentliga, specifika förkunskaper, men kursen riktar sig till den som i någon viss mån har erfarenhet av energiarbete eller behandling och vill komma djupare. Vi kommer med andra ord inte att jobba med dom basala grunderna. Är du tveksam på om kursen passar dig, maila mig!

Plats: Stockholm, Alvik
Kursdatum: 2-3 oktober 2021

Pris: 3 000 kr inkl moms, fika ingår. 
Du köper kursen i webbshopen och kan välja att betala med Swish eller med kort eller faktura hos Payson, där du också kan välja att dela upp beloppet i efterhand. 500 kr är bokningsavgift som inte återbetalas vid avbokning. 
 

Maila mig om du är intresserad av kursen: asa@elvegard.se Här hittar du tips på boende