Healingretreat & Ljusfest

I forn tid i Norden var årets andra högtid Disablot som infaller i februari. Då har vintern varit lång, mörkret och kylan har hållit sitt grepp i vad som snart känns som en oändlighet. Då tände man ljus och eld för att fira och välkomna den annalkande våren som snart, snart kommer med värme, skir grönska, växtkraft och fruktbarhet. Dagarna blir längre och ljusare igen. Livet kommer åter.

Det här är en tid att börja planera och tänka framåt. Vad vill jag skörda under det här året? Här kan man börja så sina frön genom att göra affirmationer och manifestationer för att ge energi åt det som skall växa och bära frukt.

Följ med på ett retreat där Sverige visar upp en av sina vackraste sidor. En helg där vi möter oss själva och fyller på med ny energi inför det kommande året. Yinperioden går mer och mer över i yang, och vi laddar upp med healing till oss själva, från varandra, från naturen, från gudinnorna – från universum.


Vi kommer att ägna oss åt guidade meditationer i helande syfte, kristaller, chakrabalanseringar, ge och ta emot healing från varandra.

Vi går ut i naturen för att känna på energier och se hur vi kan få hjälp att fylla på och balansera oss, och vad vi själva kan ge till naturen.


Vi reser med hjälp av trumman och hälsar på vårt kraftdjur, vi utformar affirmationer som vi manifesterar i universum med hjälp av eldens skaparkraft.

Vi hyllar och skålar för oss själva och gudinnorna som visar oss vägen i livet och ber om råd för det kommande året med hjälp av kort och runor.

Plats

Granhedsgården Granhedsgården

Med bara 1,5 timmes bilresa från Stockholm,  2,5 mil norr om Flen och Katrineholm ligger Granhedsgården, en vackert belägen kursgård mitt i Sörmländska mäktiga skogar och vackra insjöar. 

Läs mer om Granhedsgården: www.granhedsgarden.se

Tider

15-17/2 2019
Helhelg fredagfrån ca kl 15:00- söndag kl 14:00. 

Pris

Boende i enkelrum med wc på rummet, vedeldad bastu vid sjön och stora ytor av läkande grönska.

3 900 kr inkl moms, logi i enkelrum med wc på rummet.