Djurkommunikation - distanskurs

Djur kommunicerar med varandra både via kroppsspråk och via telepati, dvs, överföring av tankar, känslor och bilder från en individ till en annan. Det här kan vi också lära oss, det är en förmåga vi alla har som ligger slumrande men som alla kan väcka upp med lite träning.

Djuren är ofta kloka själar med mycket visdom att dela med sig av till oss och det är fantastiskt att få ta del av den djupare dimensionen i samvaron med våra djurvänner.

Vi lär oss olika tekniker för att meditera och stilla tankarna så att vi kan  koppla upp oss på den "högre wi-fin" och där kunna utbyta information med djuren. Hur gör man för att ta kontakt? Hur kan jag veta att det här är information från djuret och inte mina egna tankar? Vad kan jag prata med djuret om? Hur kan jag ta reda på om det har ont någonstans eller inte mår bra - och vad gör jag med den informationen?

En spännande kurs där vi lär oss kanalisera djurens budskap! Det finns djur av oika arter att öva på under kursen.

Du kommer att få kursbrev med övningar som du skall göra och lämna in så att jag kan följa hur det går och om det är något du behöver hjälp med. Du kan ställa frågor till mig via mail under utbildningen. Efter avslutad kurs får du ett Diplom som visar att du genomfört utbildningen.

Kursen är i 4 avsnitt med övningar i varje, när du är klar får du nästa kursdel.

Pris: 1 890 kr inkl kompendium, diplom och vägledning via mail.

Du köper kursen här (en ny sida öppnas med en webbshop)