Mina kurser

Jag har kurser både på distans och på plats, i vårt utbildningscenter för energiarbete i Katrineholm, som jag driver tillsammans med Lena Losciale. Kontakta mig om du är intresserad av att veta mer: asa@elvegard.se  

Har du frågor om kursen du vill ta på telefon? Maila så bokar vi en tid då jag ringer upp dig. 

Du kan köpa presentkort att ge bort på en kurs, kontakta mig så skräddarsyr vi ett tjusigt med namn på.

Halva priset för dig som vill gå en kurs igen!

Jag veeeet - det är ju så HIMLA roligt att gå på kurs, och helgen flyger iväg så fort. Man vill ju liksom att det bara ska fortsätta

Om du har gått en kurs hos mig tidigare och känner att du vill gå den igen för att fräscha upp dina kunskaper betalar du bara halva kursavgiften. 

OBS: Gäller alltså endast samma kurs som du gått tidigare

Så här tycker några av de fina vänner som gått Reiki för mig, på plats eller distans, om kurserna:

"So much love! Missa inte möjligheten att lära dig reikihealing (eller aromaterapi, djurkommunikation eller något annat) av härliga Åsa Elvegård. Med entusiasm och värme, kunskap och humor, samt en stor portion kärlek, guidar hon dig in i reikihealingens fantastiska värld. Åsa är inkännande, peppande och icke-dogmatisk, vilket känns oerhört befriande. Jag rekommenderar Åsa alla dagar i veckan."
 Tia Jumbe, reikihealer (steg 1 och 2), ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare

"Åsa är en vandrande inspirationskälla. 
Att gå en reiki-kurs hos henne är som att ta ett kärleksbad samtidigt som man får nya kunskaper och insikter om sig själv, sin inre förmåga, världen omkring oss och vår relation till den. Åsa är underbart humoristisk och icke-dogmatisk, vilket passar mig perfekt. Jag kan inte rekommendera henne starkt nog!"
Gerda Lindholm, Reiki 1 + Reiki 2

"Jag har gått Reiki steg 1 och steg 2 på distans hos Åsa och upplägget och supporten gav mig möjlighet att genomföra utbildningen i min egen takt och få svar på frågor som dök upp under resans gång.
Så tacksam, så glad och så nöjd! "
Anette Olkerud

"En fantastisk utbildning helt i min egen takt. Läste 1 o 2 för Anna-Lena Vikström på plats. Valde distans för enkelheten när det var dags för mastern. Superbra upplägg. Bra feedback på mail hela tiden, skrev ca ett brev i veckan. Riktigt bra kommunikation och engagerad är hon, Åsa. Kan mkt varmt rekommendera kursen på distans. Du får jobba med övningar i din egen takt och får fantastisk vägledning av Åsa. 

Åsas kompendium till mastern är så välskriven och fin. Jag väntar på hennes reikibok, måtte den komma."
Anders Lustigh

"Då jag är noga med att en utbildning skall kännas rätt, fastnade jag för distanskursen hos Åsa när jag skulle gå Reiki Master utbildningen. Kursupplägg med 4 kursbrev, distans, pris och bra kommunikation blev helt avgörande. Jag fick även ett nytt sätt att tänka på, vilket gjorde mina fortsatta studier enklare. Åsa fanns där när jag behövde hjälp och gav svar på alla mina frågor. Kan varmt rekommendera hennes kurser!!"
Jan Ahlgren

"Har gått reiki 1 och reiki 2 hos Åsa på distans för flertal år sedan och blev verkligen nöjd. Fick svar på allt under kursen och kändes mkt tryggt . Är så tacksam att reikin kom in i mitt liv ❤ Rek dig varmt Åsa. Kram Nina"
Nina Levin

"Åsa har varit fantastisk som Reiki-lärare, vägledare för mig. Hennes personliga sätt och humor gör att en kan slappna av och vara sig själv, samtidigt som hon har en stor ödmjukhet som person där hon ser och lyfter varje persons förmågor. Åsa, du är en underbar person, kvinna och lärare!️"
Lindsay Burrows

"Är så tacksam att jag hittade Åsas Reiki Kurser och att jag vågade öppna dörren till Energiernas värld!
 
Gick steg 1 på distans, Steg 2 och Master blev i Alvik. Alla kurser var väldigt givande och rekommenderas starkt."
Emma Gevert

"Har gått Reiki Master på distans. Gillar Åsas kurs och tyckte den var väldigt innehållsrik. Dessutom ett pedagogiskt upplägg och en fin support. Ångrar definitivt inte att jag valde den. Rekommenderas varmt"
Cathrin Fornander 

"Har gått Reiki Master på distans. Tyckte om formatet, och innehållet passar absolut mig. Tycker också om tillhörande Facebook-sida. Om jag känner att jag behöver hjälp, finns stödet. Tack Åsa <3"
Kristin Ellingsen

"Åsa har hjälp min genom kursen på distans har gått alla 3 kurser Åsa har varit till stor hjälp när jag har undrat över något jag inte förstod. Allt är så pedagogiskt upplagt. Fb sidan är så bra för att man träffa Reiki vänner. Tack Åsa för att du har visat vägen."
Katarina Johansson