Kontakta mig

Jag har flyttat från Stockholm och bor numera i Sörmland, i vackra Fjällskäfte som ligger 2mil norr om Katrineholm och Flen, men är ofta i Stockholm och håller kurs.

Konsultationer på distans
Jag jobbar på distans så du kan beställa konsultationer, vägledning och djurkommunikation via telefon och e-post. 

Vill du ha hjälp? Välkommen att boka tid!
Jag tycker ju att jag jobbar med otroligt spännande och fascinerande saker, och av mängden trevliga mail och samtal kan jag bara dra slutsatsen att det är  många andra som också tycker det, jättekul! 
Men jag tvingas tyvärr inse att jag inte hinner svara på alla små och stora frågor och funderingar som plingar till i inkorgarna. Tillvaron räcker liksom inte till då.
Är du angelägen om att få hjälp med ditt problem ber jag dig boka tid för konsultation. 

Rådgivning/vägledning:
30 min - 300 kr
60 min - 600 kr
Djurkommunikation:
600 kr -  inkl uppföljande telefonsamtal med rådgivning.

Alla priser är inkl. moms. 

Jag har inte alltid möjlighet svara omgående.
Ha tålamod. Andas. Var här och nu och njut av livet! 

Du når mig lättast på mail, maila hellre än sms:a!
Telefonen är som regel avstängd när jag jobbar, så sms innebär inte att du når mig bättre eller snabbare. Jag gillar att ha arbetsgrejor på mail, då har jag allt på ett ställe och svarar i lugn och ro, i tur och ordning och med full fokus framför datorn i sällskap av en katt och en kopp te. :-) 

"Kontorets" öppettider.
Jag börjar vid 9-tiden och stänger mitt "kontor" mellan 17-18 på vardagar, och har mellan varven stängt på måndagar om jag arbetat med utbildning på helgen. Då är jag ute i skogen och fyller på själen tillsammans med min två- och fyrbenta flock! :-) 

Sommarmorgon i Fjällskäfte

Kontaktinfo

Åsa Elvegård

E-post: asa@elvegard.se

Telefon: 070 422 28 74
Adress:Fjällskäfte 2
641 97 Katrineholm

Du når mig absolut lättast på mail. Mobilen är oftast avstängd eftersom jag i mitt arbete sitter i tidsbokade samtal, djurkommunikationer, vägledningar eller ger behandlingar etc. Jag prioriterar mailen när jag är ute i eterin igen, och svarar där först.

Vill du köpa eteriska oljor?  Gå till botanyforall.se så får du hjälp. Jag har ingen försäljning utan hänvisar till Lenas fantastiska oljor och utbud.

Hundträning

Jag tar emot hundar för utredning och träning av problembeteende.

Jag ger även konsultationer och behandlingar med alternativ- och komplementärmedicinska behandlingar som ört- och aromaterapi, homeopati, Reiki,  Bach's blomsterterapi och akupressur. 

OBS: Jag kan tyvärr inte hjälpa till med omplaceringar utan hänvisar till de organisationer som arbetar med sådant .