Kontakta mig

Jag har flyttat från Stockholm och bor numera i Sörmland, i vackra Fjällskäfte som ligger 2mil norr om Katrineholm och Flen, men är ofta i Stockholm och håller kurs.

Sommarmorgon i Fjällskäfte

Konsultationer på distans
Jag jobbar på distans så du kan beställa konsultationer, vägledning och djurkommunikation via telefon och e-post. 

Vill du ha hjälp? Välkommen att boka tid!
Jag tycker ju att jag jobbar med otroligt spännande och fascinerande saker, och av mängden trevliga mail och samtal kan jag bara dra slutsatsen att det är  många andra som också tycker det, jättekul! 
Men jag tvingas tyvärr inse att jag inte hinner svara på alla små och stora frågor och funderingar som plingar till i inkorgarna. Tillvaron räcker liksom inte till då.
Är du angelägen om att få hjälp med ditt problem ber jag dig boka tid för konsultation. 

Rådgivning/vägledning:
30 min - 300 kr
60 min - 600 kr

Djurkommunikation:
800 kr -  inkl uppföljande telefonsamtal med rådgivning.

Djurhomeopati
Första samtalet med utredning: 1000 kr
Återbesök: 600 kr
inkl. medel

Alla priser är inkl. moms. 

Jag har inte alltid möjlighet svara omgående.
Ha tålamod. Andas. Var här och nu och njut av livet! 

Du når mig lättast och snabbast på mail, maila hellre än sms:a!
Telefonen är som regel avstängd när jag jobbar, så sms innebär inte att du når mig bättre eller snabbare. Facebook är också avstängt så samma sak gäller för Messenger. 

Kontorets öppettider.
Jag börjar vid 9-tiden och stänger mitt "kontor" mellan 17-18 på vardagar. Du kan inte räkna med att få svar under helger - då jag oftast är bortrest och håller utbildning, eller röda dagar och högtider som jul, midsommar, påsk osv. då jag är ledig och umgås med nära och kära. 

Jag har mellan varven stängt på måndagar om jag arbetat med utbildning på helgen. Då är jag ute i skogen och fyller på själen tillsammans med min två- och fyrbenta flock! :-) 
 

Mina medarbetare

Jag är omgiven av små och stora fyrbenta kollegor om dagarna, som bland annat ser till att jag tar vettiga pauser genom att påpeka att dom skall kelas med eller att vi skall gå ut i skogen en stund mellan varven. En trivselfaktor fler arbetsplatser borde införa tycker jag! 
 

Johan
Sist men inte minst kommer Johan, husse i huset. Han är den som primärt har hand om administration, kursanmälningar och tar emot och sorterar mail som kommer in. Han har också hand om fakturor och frågor kring det. Han är jättesnäll :-) 

Du når honom på info@elvegard.se

Kontaktinfo

Åsa Elvegård

E-post: asa@elvegard.se

Telefon: 070 422 28 74
Adress:Fjällskäfte 2
641 97 Katrineholm

Swish: 1232 656 056

Du når mig absolut lättast på mail. Mobilen är oftast avstängd om dagarna eftersom jag i mitt arbete sitter i tidsbokade samtal, djurkommunikationer, vägledningar eller ger behandlingar etc. Jag prioriterar mailen när jag är ute i eterin igen, och svarar där först.

Vill du köpa eteriska oljor?  Gå till botanyforall.se så får du hjälp. Jag har ingen försäljning utan hänvisar till Lenas fantastiska oljor och utbud.