Aromaterapi för djur

Aromaterapi och eteriska oljor är en form av alternativ- och komplementärmedicin som man med fördel kan använda för att hjälpa djur må bättre i både kropp och själ. 

Oljorna verkar både fysisk och psykiskt och kan vara till stor hjälp för att balansera upp och stärka mentala problem som är svåra att nå med bara träning, som rädsla, stress osv. 

Oljornas kemiska beståndsdelar pratar direkt med hjärnan som skickar information till andra organ i kroppen att sänka blodtryck, minska benägenhet för kamp- och flykt, minska utsöndring av stresshormon osv. 

Tillsammans med terapi i form av anpassad träning och beteendeterapi kan oljorna hjälpa både dig och ditt djur att få vardagen att fungera. 

Vill du ha hjälp?
Är du angelägen om att få hjälp ber jag dig boka tid för konsultation.  

Rådgivning/ vägledning
30 min - 300 kr
60 min - 600 kr
Djurkommunikation:
600 kr -  inkl uppföljande telefonsamtal med rådgivning.

Alla priser är inkl. moms. 

OBS: Jag har tyvärr inte tid och möjlighet att svara på alla mail och samtal där man vill ha tips och råd kring olika problem, utan hänvisar till att boka en tid. 

Vill du köpa eteriska oljor?  Gå till www.lenalosciale.se så får du hjälp. Jag har ingen försäljning utan hänvisar till Lenas fantastiska oljor och utbud.