Aromaterapi för djur

Aromaterapi och eteriska oljor är en form av alternativ- och komplementärmedicin som man med fördel kan använda för att hjälpa djur må bättre i både kropp och själ. 

Oljorna verkar både fysisk och psykiskt och kan vara till stor hjälp för att balansera upp och stärka mentala problem som är svåra att nå med bara träning, som rädsla, stress osv. 

Oljornas kemiska beståndsdelar pratar direkt med hjärnan som skickar information till andra organ i kroppen att sänka blodtryck, minska benägenhet för kamp- och flykt, minska utsöndring av stresshormon osv. När man andas in molekylerna går de rakt ut i blodet via lungorna, och effekten är omedelbar. 

När jag jobbar med eteriska oljor och djur är det viktigt att låta djuren själva "godkänna" den olja man valt. Djuren vet vad de behöver - och tvärtom. Tvinga aldrig på ett djur en olja som den backar för.

Vill du ha hjälp?
Är du angelägen om att få hjälp ber jag dig boka tid för konsultation.  

Rådgivning/ vägledning
30 min - 300 kr
60 min - 600 kr
Djurkommunikation:
800 kr -  inkl uppföljande telefonsamtal med rådgivning.

Alla priser är inkl. moms. 

OBS: Jag har tyvärr inte tid och möjlighet att svara på alla mail och samtal där man vill ha tips och råd kring olika problem, utan hänvisar till att boka en tid. 

Vill du köpa eteriska oljor?  Gå till botanyforall.se så får du hjälp. Jag har ingen försäljning utan hänvisar till Lenas fantastiska oljor och utbud.