Ge bort en hållbar julklapp som värnar om Moder Jord <3

Nu är det jul igen!
Nu är de flesta galet busy med julbord och julfester och uppträdanden på skolor och förskolor. Dock inte jag, sambon har precis opererats och fått en ny höft eftersom den gamla var alldeles trasig, så jag får snällt stanna hemma och vara syster Åsa och ta hand om hundar och hem medan han reparerar sig. Jag utnyttjar tiden med att skriva nya distanskurser, tarotkursen beräknas bli klar i dagarna, tjohooo! 

Så här inför jul finns det anledning att fundera över hur mycket vår kära Moder Jord orkar med i fråga om konsumtionsraseri av slit- och slängmodell?

Jag har som vanligt en strålande lösning på det dilemmat inför jul - ge bort ett presentkort, det tär inte på miljön och kan till och med ha ett värde som räcker hela livet! Snacka om hållbar och kärleksfull konsumtion! :-D

Du kan köpa ett presentkort på en kurs, en distanskurs, en djurkommunikation eller en medial vägledning på 30 eller 60 minuter. 

Jag har kurser i Reiki, djurkommunikation, aromaterapi, medial vägledning, tarot och orakelkort, aromamassage för husbehov. Reiki och djurkommunikation finns som distanskurser och tarotkursen är klar vilken dag som helst i den formen.
Du hittar hela utbudet under rubriken Kurser ovan.

Jag fixar till ett urtjusigt personligt presentkort som jag antingen mailar så att du kan spara lite miljö och skriva ut själv, eller så fixar jag och skickar jag det till dig.

Kontakta mig om du tycker att det här låter som en toppenidé! 
asa@elvegard.se
 

Kära vänner, jag önskar er alla en kärleksfull jul med värme och glädje!
Stor kram till er <3 

/Åsa och den stora, galna flocken i Sörmland

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln