Förkylt!

Kan man bli sjuk när man jobbar med healing? Det kan du ge dig på att man kan! Det kan till och med vara ett sundhetstecken att bli sjuk.

Både Johan och jag drog på oss en superseg förkylning när vi flydde vardagen en stund och åkte på en "Romantisk lyxkryssning för 2" med SPA, skaldjurspalå och champagnefrukost. 

Vad vi inte visste var att det var dansbandsspecial, vi kollade bara när det passade med hundvakt, så jag skyller på en grav överdosering av oönskad dansbandsmusik som orsak till att vi blev attackerade av elaka baciller och gjorde oss helt försvaslösa. ;-) 
(Å andra sidan tröstar jag mig med att det kunde  ju faktiskt ha varit Death Metal-special också ...)

Nåväl, jag har gjort en liten film om varför det faktiskt inte är fel att bli sjuk ibland,  varför baciller kan få fäste och varför det är bättre med Ben & Jerry's än febernedsättande.

Måste bara dela med mig: i hytten väntade rosor och champagne, och en goodiebag med smått och gott som bubbel och choklad, men det jag funderade mest på var - ögondroppar! Hur romantiskt är det liksom?! Hahahaha :-D

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln