Mässhelg en masse!

Hemma i lugnet igen efter helgens  Harmonimässa i Solnahallen. Alltid lika roligt med en brokig blandning av människor och utbud, oavsett om man är intresserad av alternativmedicin och andlighet är den värd ett besök bara för sin mångfald! Jag stod i Tarotguidernas monter med mina galet sköna kollegor och hade för mässan gjort en serie med aromaoljor för chakrabalansering, meditation och kanalisering som jag sålde.

Det blir alltid en mängd med roliga möten, det är ett otroligt privilegium att få jobba med det man brinner för och att få dela med sig och entusiasmera andra människor. 

Det var många som ville veta mer om min aromablandningar eller köpa dem via hemsidan. Ha tålamod, det kommer snart.

Kraaaaaaam på er allihopa! <3

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln