Nya tider - nya tag!

Ut med det gamla och in med det nya! I fredags gav jag mina sista behandlingar på Kenzai och jag slutar därmed som massageterapeut. Jag kommer att tok-sakna mina kära kollegor men känner att jag vill göra något lite mer konstruktivt än att knåda loss på till största delen spa-behandlingar som är mer av konsumtionskaraktär med guldkant än medvetet hälsoarbete. Och jag skall unna mig själv lyxen att låta min onda tumme-tott få vila lite.

 

I lördags fick jag nycklar till en ny lokal. En spännande möjlighet att pröva något nytt. Jag och några likasinnade gudinnor har tänkt använda lokalen som träffpunkt för healingarbete med healingcirklar, mediumcirklar, retreats med yoga, qigong, guidade meditationer osv. Verksamheten skall inte vara inriktad på kommersiell och konsumtionsbetonad energi utan vi ser det som en möjlighet att samla likasinnade med samma intressen och att kunna att guida och tillhandahålla verktyg och möjligheter för att läka och växa under eget ansvar. Vi ger och tar på samma villkor.

 

Jag kommer också att hålla kurser i aromaterapi, aromamassage och Reiki för den som är intresserad av att utveckla sig lite djupare.

 

Lokalen är en ljus källarlokal i Kallhäll som gjorts i ordning men stått oanvänd i flera år i väntan på att utnyttjas till rätt syfte - och när den här idén presenterades kändes allt rätt och dörrarna öppnades på vid gavel för den här verksamheten. Happiness, wellness. En själslig oas utan prestationskrav.

Det är jättespännande och känns helt fantastiskt roligt, vi släpper taget och låter oss ledas. Häng med den som vill!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln